Υποδέχεται τον Γερμανό πρέσβη, ετοιμάζει ταξίδια για Γερμανία αλλά λέξη για τη Fraport ο Τ. Βάμβουκας

Κανένα σχόλιο

Δε μας τα λέει καλά ο Δήμαρχος.

Ενώ το τελευταίο διάστημα τόσες αρνητικές εξελίξεις έχουν προκύψει για τον τόπο εξαιτίας των κινήσεων της γερμανικής Fraport, υποδέχεται τον Γερμανό πρέσβη και μιλά (σύμφωνα με το δελτίο τύπου) για τις υποδομές του νομού, για την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς, για τους πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ούτε μία έστω για τους τύπους έκφραση δυσαρέσκειας για τις κινήσεις της Γερμανικής κρατικής εταιρείας. Άλλωστε, για τη συγκεκριμένη ιδιωτικοποίηση η Γερμανία άσκησε ακραίες πιέσεις στις ελληνικές κυβερνήσεις επειδή η Γερμανία γνωρίζει ότι ο τουρισμός έχει πολλά λεφτά.

"Sponsored links"

Δεν τα γνώριζε αυτά ο κ. Βάμβουκας; Αν δεν γνωρίζει να του δώσουμε τα σχετικά κείμενα να διαβάσει.

Και δεν έφτανε αυτό, τώρα ετοιμάζει και βαλίτσες για Γερμανία ο Δήμαρχος Χανίων. Για να συμμετάσχει στην Ελληνογερμανική Συνέλευση, αυτή που τόσες φορές έχει καταγγελθεί ότι οι σκοποί της κάθε άλλο παρά προς το συμφέρον της Ελλάδας είναι.

Θυμίζουμε, από παλαίοτερη ανακοίνωση του, τι ανέφερε το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας για τον συγκεκριμένο θεσμό:

Στρατηγικός της στόχος είναι η περαιτέρω διείσδυσή της στην οικονομική, πολιτική, πνευματική και κοινωνική ζωή της χώρας μας και η λεηλασία του εθνικού μας πλούτου, με δέλεαρ την παροχή «τεχνογνωσίας», «συμβουλών», «εκπαίδευσης» και άλλης βοήθειας. Όμως η μέχρι τώρα εμπειρία του θεσμού αυτού έχει αποδείξει ότι ισχύει απόλυτα η φράση: «άνθρακας ο θησαυρός». Και στις ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα, περιπτώσεις που υπήρξε παροχή ουσιαστικής τεχνογνωσίας αυτό έγινε με το «αζημίωτο» για τα γερμανικά συμφέροντα, μέσω χρηματοδότησης από πόρους του ελληνικού ΕΣΠΑ, χωρίς διαγωνισμό, κατά παράβαση του εθνικού και κοινοτικού δικαίου!”

Δε μας τα λες καλά κ. Δήμαρχε…

Στη φωτογραφία, ο Δήμαρχος Χανίων, όταν συμμετείχε στις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις