Όταν και οι νεκροί κάνουν retweet τις αναρτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

3 Σχόλια

Του Γιάννη Αγγελάκη

Mε αφορμή άρθρο του Jungle Report για τα εκατοντάδες retweets σε ότι γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης, έψαξα ένα από τα προφίλ στο twitter που κάτι μου θύμισε, της Άννας Καρανικόλα, που προβαίνει διαρκώς σε αναδημοσιεύσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Το πρόσωπο στη φωτογραφία που εμφανίζεται με το όνομα Άννα Καρανικόλα (https://twitter.com/annakaranikola2) είναι η Meredith Kercher, μια αγγλίδα μαθήτρια που στα 21 της χρόνια βιάσθηκε και δολοφονήθηκε στην Περούτζια της Ιταλίας το 2007 (https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Meredith_Kercher).

"Sponsored links"

Όχι μόνο δημιουργούν ψεύτικα (ζόμπι) προφίλ (http://getwired.com/2013/05/28/twitter-zombies-my-favorite/) για να προωθούν επί πληρωμή τα γραφόμενα του Άδωνι αλλά το κάνουν και με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγοντας το γελαστό πρόσωπο μιας δολοφονημένης κοπέλας.

Το λιγότερο, μακάβριο.

Εδώ και το δημοσίευμα του jungle report:

http://jungle-report.blogspot.gr/20…/…/Adonis-retweetrs.html

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο Γιάννης Αγγελάκης σπούδασε Μέσα Ενημέρωσης και Πολιτισμικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Wolverhampton και ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του σε επίπεδο MPhil στο Κέντρο για τις Σύγχρονες Πολιτισμικές Σπουδές (CCCS) του Πανεπιστήμιου του Birmingham. Περισσότερα άρθρα και δημoσιεύσεις μου εδώ

3 Σχόλια

  1. Γεωργία

    Τελικά αυτός είναι περισσότερο ανισόρροπος από πιστεύουμε ότι είναι…Μπράβο ρε Κούλη…(όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους φίλους σου τους ακροδεξιούς)

  2. Tom Moudi

    ψυχακηδες ρε πστ μ… γινονται και κυβερνηση… γαμωτο το σπιτι τους μεσα

  3. SD

    Φτου

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις