18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ηράκλειο: Άγνωστοι μαζεύουν αδέσποτα, για άγνωστο σκοπό, παριστάνοντας τους εκπροσώπους του Κυνοκομείου

Ημερομηνία:

Γυρίζουν με ένα βανάκι και μαζεύουν αδέσποτα ζώα από διάφορες περιοχές του Ηρακλείου, παριστάνοντας ότι είναι από το Κυνοκομείο Ηρακλείου. Η τύχη των ζώων αυτών φυσικά αγνοείται. Την καταγγελία κάνει το ίδιο το Κυνοκομείο που διαψεύδει ότι οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν για λογαριασμό του.

Η ανακοίνωσή του Κυνοκομείο έχει ως εξής:

“Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε από πολίτες οι οποίοι φρόντιζαν αδεσποτάκια στις περιοχές τους, μας ενημέρωσαν ότι περνάει από τις γειτονιές ένα φορτηγάκι, ισχυρίζονται ότι είναι από το κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου και περισυλλέγει αδέσποτα.

Σας ενημερώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχει το κυνοκομείο του δήμου με το παραπάνω περιστατικό και παρακαλούμε θερμά όποιος αντιληφθεί τέτοιες ενέργειες να καλέσει το γραφείο αδέσποτων, να κάνει την καταγγελία του”.

Επίσης στη σελίδα της της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου δίνονται συμπληρωματικές πληροφορίες:

“Κοινοποιούμε την ανακοίνωση του κυνοκομείου Ηρακλείου προς γνώση όλων και συμπληρώνουμε:

Δύο άτομα με βανάκι εδώ και 10 ημέρες παριστάνουν τους κυνοκόμους του παραρτήματος Ηρακλείου και μαζεύουν τα αδέσποτα από περιοχές του Ηρακλείου.

Το πού τα αδεσποτάκια καταλήγουν, κανείς δεν ξέρει. Και δε θέλουμε καν να σκεφτόμαστε την τύχη των ζώων.

Προσοχή, παρακαλούμε πολύ, κάντε μας αμέσως καταγγελία όπου δείτε τα 2 άτομα (άνδρες) με βανάκι να μαζεύουν ζώα. Έχετε υπόψιν πως έχουν θράσσος, αφού το προηγούμενο σαββατοκύριακο μπήκαν μέσα στις φυλακές Αλικαρνασσού παριστάνωντας τους κυνοκόμους και περισυνέλεξαν μία σκυλίτσα με πέντε κουτάβια.

Η ζωόφιλη δράση ενημέρωση ήδη την Εισαγγελία Ηρακλείου και ασκήθηκε μήνυση κατά των δύο αγνώστων.

Όμως, συνιστούμε επαγρύπνηση. Διότι τα άτομα αυτά εξαφάνισαν ήδη τα αδέσποτα από την περιοχή Κορώνη – Μαγαρά”.

candianews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ