19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το Rock Under the Clock – 2.000 θεατές και 938 κιλά τρόφιμα προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Φιλόπτωχα Συσσίτια

Ημερομηνία:

Το Rock Under The Clock 2018 ολοκληρώθηκε με εκπληκτικό τρόπο, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προηγούμενο και ξεπέρασε τα 2000 άτομα.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι η προσφορά τροφίμων πενταπλασιάστηκε σε σχέση με την περσινή χρονιά, που είχε θεωρηθεί επιτυχημένη. Μαζέυτηκαν συνολικά 938 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία δωρήθηκαν την Τρίτη 14 Αυγούστου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων και στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάτζιας Χανίων.

Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

“Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, και προπαντός κάθε μουσικού γούστου τίμησαν το φεστιβάλ με μεγάλη συμμετοχή από την έναρξή του υποστηρίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα τέσσερα τοπικά σχήματα! Το γεγονός αυτό, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι το Rock Under The Clock Festival πετυχαίνει τον σκοπό του και ότι η προσπάθεια αξίζει να συνεχιστεί!

Όλα τα συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εισέπραξαν πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό επιβραβεύοντας την προσπάθειας τους. Ο προσεγμένος ήχος, ο εξαιρετικός φωτισμός και η εμπνευσμένη μουσική των νέων έδεσαν μουσικούς και κοινό δημιουργώντας μια τέλεια ατμόσφαιρα! Το καλεσμένο συγκρότημα Planet of Zeus δήλωσε ότι ήταν με διαφορά η καλύτερη συναυλία που έχει πραγματοποιήσει στην Κρήτη!

Η προσφορά τροφίμων πενταπλασιάστηκε σε σχέση με την περσινή χρονιά, που είχε θεωρηθεί επιτυχημένη, δείχνοντας ότι το κοινό των Χανίων έχει το ένστικτο της αλληλοβοήθειας και το ευχαριστούμε για αυτό! Μαζέυτηκαν συνολικά 938 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας τα οποία δωρήθηκαν την Τρίτη 14 Αυγούστου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων και στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάτζιας Χανίων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των εθελοντών ήταν πολλές από την αρχή. Η παρουσία και η βοήθεια τους ήταν καταλυτική στην επιτυχία του φεστιβάλ και η διοργάνωση τους ευχαριστεί ιδιαιτέρως!

Και ο Ερυθρός Σταυρός Χανίων ήταν παρών και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό! Παρόλο που ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Κήπος” Χανίων δεν είναι φτιαγμένος για τόσο κόσμο δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο περιστατικό.

Τέλος, η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές Δήμο Χανίων και Κεππεδηχ ΚΑΜ για την σημαντική συμβολή τους καθώς και όλους τους χορηγούς μας, που χωρίς την βοήθεια τους, η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί καθώς είναι καθαρά μη κερδοσκοπική!

Η προετοιμασία για το Rock Under The Clock Festival 2019 έχει ήδη ξεκινήσει με ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους: Διήμερη διάρκεια, μεγαλύτερο συναυλιακό χώρο, περισσότερα τοπικά συγκροτήματα, περισσότερες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα!

Μέχρι τότε, καλές μουσικές!

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...