16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κι επισήμως, υποψήφια Δήμαρχος Χανίων η Νάνσυ Αγγελάκη

Ημερομηνία:

Με σημερινή της συνέντευξη τύπου η δημοτική σύμβουλος Νάνσυ Αγγελάκη ανακοίνωση την υποψηφιότητά της για τη θέση του Δημάρχου Χανίων.

Στη σχετική της τοποθέτηση ανέφερε τα εξής:

Mε γνώμονα την προσφορά στον τόπο που μεγάλωσα και εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός ανακοινώνω σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Χανίων.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευγνώμων , στην μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική πορεία μου, για όσα μου έχουν προσφέρει οι άνθρωποι γύρω μου

Αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό, αξίες που προσπαθώ σε κάθε περίπτωση να ανταποδώσω.

Οι τέσσερις δημοτικές μου θητείες, από τον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου, μέχρι και σήμερα, σηματοδοτούν το συνεχές ενδιαφέρον μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ταυτόχρονα σηματοδοτούν και το όραμά μου, να αναλάβουμε με την κοινωνία μας, μια σημαντική ευθύνη: Να οδηγήσουμε μαζί τον Δήμο Χανίων πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει.

Να αγωνιστούμε για την επίλυση των προβλημάτων, τις καθημερινότητας και μη.

Να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό, την υλοποίηση των υποδομών και έργων που θα δώσουν ανάπτυξη και προοπτική. Έργα που έχει ανάγκη η κάθε περιοχή και θα αναδείξουν κάθε τι που κάνει τον Δήμο μας ιδιαίτερο.

Να συνεχίσουμε τις δράσεις με έμφαση στην κοινωνική πολιτική.

Ο Δήμος Χανίων, μπορεί να έχει ένα θαυμάσιο μέλλον, μόνο αν το χτίσουμε συνεργατικά, στο πλαίσιο και της φιλοσοφίας του «Κλεισθένη».

Τα προβλήματα είναι πολλά, από τα μικρά καθημερινά, έως τα μεγάλα. Καθαριότητα, κυκλοφοριακό, τουρισμός, πράσινο, αδέσποτα, και πολλά άλλα, που ζητούν λύσεις.

Τις απόψεις και προτάσεις μου τις έχω κατά καιρούς διατυπώσει στα Δημοτικά Συμβούλια, αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία.

Με τον διάλογο, την συνεργασία και την γυναικεία ματιά, που πάντα κάνει τη διαφορά, μπορούν να σχεδιαστούν λύσεις προς όφελος του Δήμου μας.

"google ad"

Οι ανθρώποι που με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς χώρους.

Στόχος μου είναι ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους ικανούς, ανιδιοτελείς, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας.

Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου μας, έξω από κομματικές ταυτότητες, να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Για έναν Δήμο που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο. Αυτόν που ζει, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του σε κάθε γωνιά του.

Με μια δημοτική αρχή ανοιχτή σε όλους, μία δημοτική αρχή, που πάνω από όλα, θα βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών.

Και αυτό, είναι υπόθεση όλων μας. Ολοι, να «παλέψουμε» μαζί, πάντα για ένα καλύτερο «αύριο».

Ποια είναι η Νάνσυ Αγγελάκη

Μεγάλωσε ζει και εργάζεται στα Χανιά. Είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Επίσης απασχολείται και με Τουριστικές Επιχειρήσεις.

Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Χανίων από το 2011 έως και σήμερα με την παράταξη του Μανώλη Σκουλάκη.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του Δήμου Χανίων από το 2011 έως το 2014 καθώς επίσης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Χανίων το 2014.

Από το 2011 έως και σήμερα συμμετέχει ως μέλος σε πολλές επιτροπές τού Δήμου Χανίων, όπως, Οικονομική Επιτροπή, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων, και άλλες.

Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος του πρώην Δήμου Ελ. Βενιζέλου για δυο θητείες, πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης και Τεχνικών Έργων του Δήμου Ελ. Βενιζέλου κατά τα έτη 2004-2005 και πρόεδρος της Επιτροπής Σχεδίου Πόλεως του Δήμου Ελ. Βενιζέλου κατά τα έτη 2004-2006.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ