16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κρήτη: Νέο “έγκλημα” μετά τα… κουλούρια – Πρόστιμο 5.000 € σε νεαρό άνεργης πολύτεκνης οικογένειας γιατί πουλούσε σταφύλια χωρίς άδεια

Ημερομηνία:

Μετά τον… “εγκληματία” κουλουρτζή στα Χανιά που πουλούσε κουλούρια και ντόνατς χωρίς άδεια για να ζήσει τα παιδιά του, μια νέα απίστευτη περίπτωση επιβολής προστίμου σε πολίτη, φέρνει στο φως το Candianews. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν νεαρό, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, που πουλούσε σταφύλια (!) σε δρόμο της Χερσονήσου και θα πρέπει να πληρώσει 5.000 ευρώ πρόστιμο επειδή δεν είχε την άδεια να το κάνει!

Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικό του ΑΤ Χερσονήσου να πουλάει σταφύλια στη λεωφόρο Δημοκρατίας της Χερσονήσου χωρίς άδεια, στις 8 Αυγούστου. Το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ήταν στα 5.000 ευρώ, το οποίο επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ημέρες με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Ο ίδιος ο “κακούργος” παραδέχτηκε ότι δεν είχε άδεια ούτε δυνατότητα να εκδώσει, αλλά το έκανε για να ζήσει την πολύτεκνη οικογένειά του, η οποία δεν είχε άλλους πόρους. Τα τρία του αδέλφια ηλικίας 16-19 ετών είναι άνεργα, ενώ οι γονείς του έχουν προβλήματα υγείας και ο ίδιος δεν έχει άλλο τρόπο να διασφαλίσει χρήματα για την επιβίωση της οικογένειάς του.

Η Αποκεντρωμένη απεφάνθη ότι εφόσον ο νεαρός δεν είχε άδεια, δεν έχει καμιά σημασία η οικονομική του κατάσταση και θα πρέπει να πληρώσει τα 5.000 ευρώ!

candianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...