16.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Λαϊκή Ενότητα Χανίων: “Τσίπρας στα Χανιά: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!”

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα Χανίων αναφέρεται στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά:

Τσίπρας στα Χανιά: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Ξαφνική βιασύνη έπιασε το πρωθυπουργό κ. Τσίπρα για την υλοποίηση των εξαγγελιών που αφορούν τον Ν. Χανίων. Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 5/9, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους του Νομού Χανίων στην Αντιπεριφέρεια, με τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να ελεγχθεί αν προχωρούν όλα όσα εξαγγέλθηκαν. Είναι πρόδηλο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει παντού επικοινωνιακές φιέστες με τη σύμπραξη των περιφερειακών και τοπικών αρχών​, λίγες μέρες πριν τη ΔΕΘ στην οποία θα παρουσιάσει το «Νέο» του πρόγραμμα μιλώντας χωρίς ντροπή για «ανάπτυξη» και «έξοδο από τα μνημόνια»!

Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι το μνημονιακό καθεστώς της χρεοκρατίας, της λιτότητας και της ασφυκτικής επιτροπείας συνεχίζεται για πολλά χρόνια. Με περιοδείες για τα μάτια του κόσμου και μια σειρά υποσχέσεων περί δήθεν παροχών, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση να μας πείσουν για της “φιλολαϊκές” τους προθέσεις, που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με την πλήρη υποταγή της κυβέρνησης στη μνημονιακή λογική, στις επιταγές των αξιωματούχων της ΕΕ, του ΔΝΤ και του μεγάλου κεφαλαίου, εγχώριου και μη. Η διαρκής λιτότητα, η ανεργία, η ακραία φτώχεια, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου που αποτελούν κεντρική επιλογή της κυβέρνησης, θα μας βρίσκουν απέναντι!

Κανένας Τσίπρας και άλλος υλοποιητής αυτής της πολιτικής δεν είναι ευπρόσδεκτος στη πόλη μας.

Κόντρα στη μνημονιακή καθήλωση, στον ευρωμονόδρομο και το ληστρικό χρέος, η απάντηση μας πρέπει να είναι ενωτική, δυναμική και μαζική.

Απαιτούμε τη ρήξη με την κυβέρνηση και πολιτική τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...