18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μεγάλη επιτυχία! Διεθνής διάκριση με δύο χρυσά αστέρια για την εταιρεία Melicreta-Leontarakis και το μέλι «Αυθεντικό».

Ημερομηνία:

Πρόκειται για τον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards 2016 του Βρετανικού Συνδέσμου The Guild Of Fine Food.Είναι ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος διαγωνισμός παγκοσμίως.

Τα Great Taste Awards αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας και της ανώτερης γεύσης. Χαρακτηρίζονται ως τα Όσκαρ του καλού φαγητού και ποτού. Ο διαγωνισμός έλαβε μέρος στη Μεγάλη Βρετανία.
 
Για 49 ημέρες,από τον Μάρτιο εώς αρχές Ιουλίου,400 κριτές από όλο τον κόσμο,με τυφλό τεστ γεύσης, αξιολόγησαν 10.000 προϊόντα και ξεχώρισαν τα πιο ποιοτικά από αυτά.
 
Μεγάλη επιτυχία και τιμή αποτελεί η βράβευση με δύο χρυσά αστέρια της εταιρείας Melicreta-Leontarakis και το μέλι από θυμάρι «Αυθεντικό».

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010.Οι εγκαταστάσεις τυποποίησης βρίσκονται στην Λυγαριά και είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένες.

Η εταιρεία ακολουθεί όλες τις προϋποθέσεις του συστήματος διασφάλισης ποιότητας( ISO 22000/HACCP).Η αγάπη όμως για τη μέλισσα και το μέλι της οικογένειας Λεονταράκη ξεκινάει πολλά χρόνια πριν, από το 1948.

Η σημασία και η αξία της βράβευσης είναι μεγάλη,τόσο για την ίδια την εταιρεία αλλά και για τα κρητικά προϊόντα γενικότερα τα οποία διεκδικούν την αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη για την ποιότητα τους στις εμπορικές αγορές παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ