18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μετά την κάθοδο Δένδια στην Κρήτη πλειστηριασμοί κάτω από έντονες αποδοκιμασίες και παρουσία των ΜΑΤ

Ημερομηνία:

Κατακυρώθηκαν σε Τράπεζες δύο ακίνητα σε Ηράκλειο και Ελιά
Παρουσία των ΜΑΤ, χωρίς επεισόδια, αλλά υπό τις έντονες αποδοκιμασίες μελών της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, κατά την αποχώρηση συμβολαιογράφων κι εκπροσώπων των τραπεζών, έγιναν οι δύο από τους τρεις προγραμματισμένους πλειστηριασμούς ακινήτων, την Τετάρτη, στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.Το πρώτο αφορούσε σε ακίνητο των sm Αριάδνη, στη συμβολή των οδών 1866 και Καρτερού, το οποίο κατακυρώθηκε σε Τράπεζα στην τιμή του 1.500.001 ευρώ.
Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων στην Ελιά του Δήμου Χερσονήσου το οποίο κατακυρώθηκε επίσης σε Τράπεζα, στην τιμή των 20.000 ευρώ ενώ στην τρίτη περίπτωση δεν υπήρξε ενδιαφέρον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι διαδικασίες δεν κινήθηκαν από τράπεζες, αν και κατέληξαν σε αυτές, αλλά αφορούσαν σε διαφορές εταιρειών μεταξύ τους Σύμφωνα με δηλώσεις των μελών της Λαϊκής Στάσης Πήρωμών, οι κινητοποιήσεις θα συνεχίζονται, κάθε Τετάρτη, έξω από το Ειρηνοδικείο.
Να υπενθυμίσουμε ότι έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και την προηγούμενη Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Χανίων. Πολλοί συνδέουν αυτή την αλλαγή με την κάθοδο Δένδια στην Κρήτη και με σχετικές εντολές που έδωσε στις αστυνομικές διευθύνσεις.  Το βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση επιλέγει για άλλη μία φορά να προασπίσει το «νόμο» και να επιβάλλει την «τάξη» εις βάρος των πιο αδυνάτων.

Φωτογραφία Image Services

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ