«Ο Καραγκιόζης στο … Τρελοκομείο»

Κανένα σχόλιο

Παράσταση Θεάτρου Σκιών, με τον Νεκτάριο Λιονάκη.         Την Κυριακή, 29 τρέχοντος, στις 8:00 μ. μ., ο νεαρός καραγκιοζοπαίχτης Νεκτάριος Λιονάκης, επανέρχεται στην Αίθουσα «Μάνος Κατράκης», για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με την παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης στο … Τρελοκομείο». Με την ιδιότυπη αίσθηση του χιούμορ, ο Νεκτάριος αξιοποιεί την θυμοσοφία του Καραγκιόζη – συμβόλου του ελληνισμού σε χαλεπούς καιρούς – για   να διακωμωδήσει την σχιζοφρένεια της σύγχρονης εποχής μας.

Η αίθουσα «Μάνος Κατράκης», (οδ. Ιφιγένειας, στην κορυφή του λόφου της Χρυσής Ακτής), συνεχίζει την υποστηρικτική της δράση σε νέους καλλιτέχνες, δίνοντας βήμα στις προσπάθειές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2821033472 και 6975861592.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live