21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Άγονοι οι πλειστηριασμοί στο Ηράκλειο – Δεν πραγματοποιήθηκαν πλειστηριασμοί στα Χανιά | Βίντεο

Ημερομηνία:

Όπως κάθε Τετάρτη, οι πολίτες ήταν εκεί στο καθιερωμένο τους ραντεβού όμως πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε στα Χανιά. Είναι η τρίτη συνεχόμενη βδομάδα που δεν πραγματοποιείται πλειστηριασμός στον νομό και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα όσους είναι δραστήριοι στο κίνημα.

Όμως, δεν εφησυχάζουν και υπενθυμίζουν ότι οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, έστω και με μειωμένο αριθμό ενώ δεν έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος, όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση συνεχίζουν να συγκεντρώνονται κάθε Τετάρτη στις 15.30 έξω από τα Δικαστήρια Χανίων.

Τι έγινε στο Ηράκλειο

Στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου τώρα, η Λαϊκή Στάση Πληρωμών ήταν παρούσα και σήμερα. Σε πλειστηριασμό τέθηκαν μια επιχείρηση στους Κουνάβους από την Εθνική τράπεζα και τρία αγροτεμάχια στην Χερσόνησο Ηρακλείου από την ALPHA BANK.

Οι πλειστηριασμοί κατέληξαν άγονοι. Επίσης ήταν προγραμματισμένη η εκποίηση μιας κατοικίας στο προάστιο του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου, η οποία όμως ακυρώθηκε λόγω μη προσέλευσης της συμβολαιογράφου που την είχε αναλάβει.

Και η Λαϊκή Στάση πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες να προσέρχονται στο ειρηνοδικείο κάθε Τετάρτη 4-5 μμ για να συμβάλλουν ενεργά στην αποτροπή της εκποίησης της ακίνητης περιουσίας μας.

Όπως σημειώνουν:

“Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύουμε τα σπίτια μας από εταιρίες του εξωτερικού , ασφαλιστικά ταμεία,τράπεζες και δημόσιο. Εμείς τολμάμε και αντιστεκόμαστε.Εμείς τολμάμε και λέμε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.”

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=NOmdcrlN1vU&feature=youtu.be”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...