Άγονοι οι πλειστηριασμοί στο Ηράκλειο – Δεν πραγματοποιήθηκαν πλειστηριασμοί στα Χανιά | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Όπως κάθε Τετάρτη, οι πολίτες ήταν εκεί στο καθιερωμένο τους ραντεβού όμως πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε στα Χανιά. Είναι η τρίτη συνεχόμενη βδομάδα που δεν πραγματοποιείται πλειστηριασμός στον νομό και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα όσους είναι δραστήριοι στο κίνημα.

Όμως, δεν εφησυχάζουν και υπενθυμίζουν ότι οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται, έστω και με μειωμένο αριθμό ενώ δεν έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος, όπως είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση. Σε οποιαδήποτε περίπτωση συνεχίζουν να συγκεντρώνονται κάθε Τετάρτη στις 15.30 έξω από τα Δικαστήρια Χανίων.

Τι έγινε στο Ηράκλειο

"Sponsored links"

Στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου τώρα, η Λαϊκή Στάση Πληρωμών ήταν παρούσα και σήμερα. Σε πλειστηριασμό τέθηκαν μια επιχείρηση στους Κουνάβους από την Εθνική τράπεζα και τρία αγροτεμάχια στην Χερσόνησο Ηρακλείου από την ALPHA BANK.

Οι πλειστηριασμοί κατέληξαν άγονοι. Επίσης ήταν προγραμματισμένη η εκποίηση μιας κατοικίας στο προάστιο του Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου, η οποία όμως ακυρώθηκε λόγω μη προσέλευσης της συμβολαιογράφου που την είχε αναλάβει.

Και η Λαϊκή Στάση πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες να προσέρχονται στο ειρηνοδικείο κάθε Τετάρτη 4-5 μμ για να συμβάλλουν ενεργά στην αποτροπή της εκποίησης της ακίνητης περιουσίας μας.

Όπως σημειώνουν:

“Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύουμε τα σπίτια μας από εταιρίες του εξωτερικού , ασφαλιστικά ταμεία,τράπεζες και δημόσιο. Εμείς τολμάμε και αντιστεκόμαστε.Εμείς τολμάμε και λέμε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.”

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live