15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης πλέκει το εγκώμιο του Καρανίκα: Είχε δίκιο για τη φαρμακευτική κάνναβη | Βίντεο

Ημερομηνία:

“Λάθος” χαρακτήρισε την στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία το 2018 σχετικά με το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

“Λάθος κάναμε το 2018. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χάνουμε χρόνο για να υπερασπιζόμαστε κάτι που αναγνωρίζουμε ότι είναι λανθασμένο”, είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, ο υπουργός εξήρε και τον ρόλο του συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, στο συγκεκριμένο ζήτημα:

“Πρέπει να αναγνωρίσουμε στην συζήτηση και την θετική συμβολή του κυρίου Καρανίκα. Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί ιδιαίτερα πολύ όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης, την προσπάθεια να νομοθετηθεί και να ανοίξουν οι δρόμοι στην ελληνική αγορά, εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Η παρουσία του κυρίου ΝίκουΚαρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε για αυτό και πολεμά ακόμη και σήμερα, τον τιμά. Διότι είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει να κερδίσει. Και χρήματα και το κυριότερο  η ανακούφιση των ασθενών”.

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη

Tη «μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη» σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις στη φαρμακευτική κάνναβη χαιρέτισαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Χαιρετίζουμε την μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη και την -έστω και με μεγάλη καθυστέρηση -παραδοχή πως οι επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη είναι εξαιρετικά σημαντικές, τόσο υγειονομικά όσο και οικονομικά», ανέφεραν οι εν λόγω πηγές, σημειώνοντας ότι «μετά τη δικαίωση», θα περιμέναν «και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη».

«Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία», κατέληξαν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...