Άκης Τσοχατζόπουλος: Στοιχεία «φωτιά» στην τρίτη διαθήκη – Τι θα συμβεί αν κάποιος «τολμήσει να αμφισβητήσει» αυτά που γράφει

Κανένα σχόλιο

Απόσπασμα της τρίτης κατά σειράς διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου, που θα δει το φως της δημοσιότητας τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, δημοσιεύει σήμερα η RealNews.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να κατονομάσει «πρόσωπα και καταστάσεις», λίγο πριν φύγει από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του αποκαλυπτικές επιστολές αλλά και ηχητικά κι οπτικά ντοκουμέντα τα οποία θα δημοσιοποιηθούν σε περίπτωση που κάποιος τον αμφισβητήσει.

Τα ντοκουμέντα της τρίτης διαθήκης, σημειώνει η RealNews, αφορούν σε συναντήσεις πολιτικών προσώπων, κατά τις οποίες παραλαμβάνονται χρηματικά ποσά, σε ηχητικά μηνύματα του ίδιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, στα οποία καταγράφει επίμαχα γεγονότα, καθώς και σε στοιχεία για σύστημα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων πολιτικών και ιδιωτών.

"Sponsored links"

Μία από τις σελίδες της τρίτης διαθήκης που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα

Στο ίδιο υλικό που συνοδεύει την περίπου 15 σελίδων ιδιόχειρη διαθήκη περιέχονται φωτογραφίες από τραπεζικές θυρίδες τριών πολιτικών προσώπων, οι οποίες είναι γεμάτες χρηματικά ποσά και τιμαλφή, ενώ προσδιορίζεται η εμπλοκή σε παράνομες συναλλαγές τριών ακόμη προσώπων στο πλαίσιο των συνεννοήσεων για μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

«Για όσα αναφέρω παραπάνω υπάρχουν σφραγισμένες επιστολές και αντιστοιχεί ηχητικό και οπτικό υλικό σε πληρεξούσιο δικηγόρο (σ.σ. Νίκος Αλεξανδρής) που αφορούν στη δραστηριότητα κύκλων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής με εντολή να τις δημοσιοποιήσει όταν δημοσιευτεί και η τελευταία αυτή διαθήκη μου και να προστατεύσει τη γυναίκα και το παιδί μου. Αν κάποιος τολμήσει να αμφισβητήσει αυτά που γράφω, εξουσιοδοτώ το δικηγορικό γραφείο να δημοσιοποιήσει και τα ηχητικά και άλλα κυρίως οπτικά ντοκουμέντα» αναγράφεται στην εν λόγω σελίδα. Ο γραφικός του χαρακτήρας μαρτυρά την ήδη ταλαιπωρημένη κατάσταση της υγείας του.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live