Έκαναν διακοπές… και από την αγορά στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Με  αρνητικό πρόσημο  έκλεισε και η φετινή  εκπτωτική  περίοδος   για τις χανιώτικες επιχειρήσεις. Για άλλη μια φορά η αγορά δεν κατόρθωσε να ανακάμψει και δυστυχώς το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.

Πιο συγκεκριμένα  και σύμφωνα με την μηνιαία τηλεφωνική έρευνα που διενεργεί ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων τον Ιούλιο υπήρξε πτώση κατά μέσο όρο 18 % και τον Αύγουστο 14%.

Μοναδικό θετικό στοιχείο , το ότι τον Αύγουστο από τις 50 επιχειρήσεις που ρωτήθηκαν υπήρξαν 17 που είχαν αύξηση  του  τζίρου  ενώ τους  προηγούμενους μήνες και οι 50 ερωτώμενες επιχειρήσεις  είχαν πτώση.

"Sponsored links"

Το στοιχείο αυτό όμως θεωρείται πρόσκαιρο και περιμένουμε από το κράτος να κάνει επιτέλους τις ουσιαστικές εκείνες κινήσεις που θα συντελέσουν  στην αύξηση της ρευστότητας στην αγορά και στην ελάφρυνση των φοροδοτικών εισφορών των επιχειρήσεων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live