15.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού – ιστορικού Νίκου Μ. Γλυνιά στις Βρύσες αφιερωμένη στο ολοκαύτωμα των χωριών του Κέντρους

Ημερομηνία:

Μια έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού – ιστορικού Νίκου Μ. Γλυνιά αφιερωμένη στο ολοκαύτωμα των χωριών του Κέντρους θα πραγματοποιηθεί στις Βρύσες από 13 έως 24 Αυγούστου.

Η έκθεση, η οποία υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρίου, θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 11:00 – 14:00 και από τις 19:30 – 22:30.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Βρυσών και ώρα 19:30.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...