Έκθεση φωτογραφίας “Μικρές Στιγμές” από την ΛΕ.Φ.ΚΙ. Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας των μελών της , με τίτλο “Μικρές Στιγμές ”, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ – Μεγάλο Αρσενάλι) .

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου και ώρα 20:30.

Συνδιοργάνωση: Λε.Φ.Κι., ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ

"Sponsored links"

Διάρκεια έκθεσης: 19 Ιανουαρίου 2015- 25 Ιανουαρίου 2015

Ώρες λειτουργίας :18:30 – 21:30

Είσοδος ελεύθερη

Συμμετέχουν:

Αγγελάκη Στέλλα, Γδοντάκης Κωνσταντίνος , Ζερβουδάκης Σπύρος , Καλαϊτζάκη Ρούλα, Καμπιανάκης Νίκος, Καρυωτάκης Νίκος, Κλουβιδάκης Ιωάννης, Κόης Σάββας, Κολοκυθάς Μανώλης ,Κοτρώτσος Βασίλης, Κουτράκη Χαρά, Λυκάκης Σταύρος, Μανατάκη Αργυρώ, Μανωλιόυ Κλεοπάτρα, Μαρουλάκης Χαράλαμπος, Μπαρούνης Δημήτριος , Μπέκα Σοφία, Νικολαράκης Αντρέας, Ντεσσιμό Μαρία-Ντενίζ, Παπαδάκη Λουκία, Πυροβολάκη Γεωργία, Ράπτης Μάριος, Σγουρόπουλος Θεόφιλος, Σειστάκη Ελευθερία, Σολινταδάκη Μαρία, Σχετάκη Αργυρή,Τζανουδάκη Χρυσούλα, Τρανταλλίδου Στέλλα, Φαρμασώνη Φωτεινή, Φραγκιουδάκη Χρυσούλα, Χατζάκη Μαρία .

“Μικρές στιγμές φαινομενικά ασήμαντες ή και σημαντικές. Στιγμές που το βλέμμα των άλλων τις προσπέρασε αλλά σε εμάς έδωσαν λόγο να σηκώσουμε την κάμερα μας και να τις καταγράψουμε.

Μικρές ανθρώπινες στιγμές που πέρασαν στον χρόνο για πάντα και που τις κρατήσαμε με ένα έμμεσο ή άμεσο φωτογραφικό τρόπο γραφής.

Στιγμές που μπορεί να αφορούν εμάς τους ίδιους ή άλλους, γνώριμα ή άγνωστα πρόσωπα, μια οπτικοποιημένη σκέψη μας ή μια σκηνή της καθημερινής πραγματικότητας.”

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live