Έκκληση Χαρδαλιά στους κατοίκους του Μυλοποτάμου

Κανένα σχόλιο

Έκκληση στους κατοίκους των περιοχών της χώρας που παρουσιάζουν επιδείνωση του επιδημιολογικού φορτίου, μεταξύ των οποίων και στον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Χωρίς να ανακοινώσει μεταβολές στην κατάταξη του επιδημιολογικού χάρτη, ο Ν. Χαρδαλιάς απευθυνόμενος στους κατοίκους 10 περιοχών όπου καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων, τόνισε ότι είναι απολύτως αναγκαία η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Η περιοχή του Μυλοποτάμου, όπως και άλλες περιοχές της χώρας, κυρίως νησιωτικές, το τελευταίο διάστημα καταγράφουν σημαντική αύξηση του επιδημιολογικού τους φορτίου, με τον Ν. Χαρδαλιά να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι περιοχές στις οποίες αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι:

Κέρκυρα
Ορεστιάδα
Κάρπαθος
Σκιάθος
Πάτμος
Ικαρία
Αγρίνιο
Νάξος
Μυλοποτάμος Ρεθύμνου
Μεσολλόγι

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live