20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“Έκοψαν” την Κονιόρδου από τη φωτογραφία με τον Λιγνάδη

Ημερομηνία:

Μια κομμένη φωτογραφία όπου εμφανίζεται η πρώην υπουργός Λυδία Κονιόρδου μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη σύζυγό του και τον μέχρι πρότινος καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, χρησιμοποιεί η αξιωματική αντιπολίτευση στο πόλεμο που έχει ξεκινήσει στην κυβέρνηση με αφορμή το σκάνδαλο Λιγνάδη

Η  εν λόγω «κομμένη» φωτογραφία κυκλοφορεί ευρέως στα ΜΜΕ.

Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται είναι από περυσινή παράσταση στην Επίδαυρο, στην οποία εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, η ηθοποιός και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου και άλλοι θεατρικοί παράγοντες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και η Λυδία Κονιόρδου συνεργάστηκαν στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Πέρσες», η οποία ανέβηκε στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2020.

Αυτή είναι η πρωτογενής φωτογραφία:

Ωστόσο, στην «Αυγή», η οποία δημοσιεύει σήμερα (22 Φεβρουαρίου) editorial με τίτλο «Yπόθεση Λιγνάδη / Τις επόμενες μέρες θα δούμε τέρατα», η φωτογραφία εμφανίζεται κομμένη και έχει «εξαφανιστεί» από το κάδρο η Λυδία Κονιόρδου, με προφανή στόχο να ταυτιστεί ο κατηγορούμενος για παιδεραστία σκηνοθέτης με την ΝΔ και να αποσιωποιηθούν οι σχέσεις που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Την «κομμένη» φωτογραφία αξιοποίησαν πολλά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τις προηγούμενες ημέρες, για να ταυτίσουν τον πρωθυπουργό και την υπουργό Πολιτισμού με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη.

Το άρθρο της Αυγής:

Την ίδια «κομμένη» φωτογραφία χρησιμοποίησε και ο Κώστας Βαξεβάνης στις επιθέσεις, μέσω social media, στον πρωθυπουργό για τον Λιγνάδη. Την αποκάλεσε, μάλιστα, «ιστορική», αλλά ξεχνώντας να επισημάνει ότι λείπει η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Λυδία Κονιόρδου. 

in.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...