Έλιωσαν οι πάγοι μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

‘Έλιωσαν, όπως φαίνεται, οι «πάγοι» ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό τουλάχιστον αντιλήφθηκαν όσοι βρέθηκαν χθες στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε, στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Μένουμε Ευρώπη;», για τις υποκλοπές και το κράτος δικαίου, με ομιλητή, μεταξύ άλλων, τον πρώην αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου με την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και την Πρωτοβουλία για την Υπεράσπιση της Δημοκρατίας και του Κράτους Δικαίου και εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου μίλησαν επίσης ο Νίκος Αλιβιζάτος (ΕΚΠΑ), η Ιφιγένεια Καμτσίδου (ΑΠΘ) και ο Ξενοφών Κοντιάδης (Πάντειο Πανεπιστήμιο).

"Sponsored links"

Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όμως περισσότερα ήταν αυτά του ΣΥΡΙΖΑ.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, η εκπρόσωπος Τύπου, Πόπη Τσαπανίδου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Γιάννης Ραγκούσης, οι βουλευτές, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης και Γιάννης Μουζάλας, ο ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Νίκος Μπίστης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος, Μπάμπης Παπαδάκης.

Από το ΠΑΣΟΚ είδαμε τον βουλευτή, Κώστα Σκανδαλίδη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Θόδωρο Μαργαρίτη, τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον επικεφαλής Πολιτικού Σχεδιασμού της Χαριλάου Τρικούπη, Παναγιώτη Δουδωνή κι άλλους.

ieidiseis.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live