Έναρξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χανίων: Τη Δευτέρα, 23/9/2013

Κανένα σχόλιο

Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων γνωστοποιούνται οι ημερομηνίες έναρξης των προγραμμάτων, που οργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και το ΚΕΚ Μ.Α.Ι.Χ,1)  Κεραμική , Δευτέρα 23-9-2013, στο Μ.Α.Ι.Χ.

2) Οικολογικές Λύσεις για το Σπίτι – Φυσικά Καλλυντικά, Δευτέρα 23-9-2013, στο Ενοριακό Κέντρο Κουνουπιδιανών (οδός Αγ. Πάντων, δίπλα στην Εκκλησία της Παναγίας).

3) “Αθλητική Παιδεία και Φυσική Αγωγή” για τους κρατούμενους, Δευτέρα 23-09-2013, στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγυιάς.

"Sponsored links"

3) Ηλικιωμένοι – Συμβουλευτική – Διαχείριση Χρόνου, Τρίτη 24-09-2013, στο ΚΑΠΗ Κεραμειών.

4) Άνεργοι – Ένταξη στην Αγορά Εργασίας ,Τρίτη 24-09-2013, στο Μ.Α.Ι.Χ.

5) Ατυχήματα στο σπίτι – Πρώτες Βοήθειες, Τετάρτη 25-09-2013, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Κυδωνίας.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Χρυσούλα Χατζηδάκη, αναφερόμενη στα εκπαιδευτικά προγράμματα  του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων τόνισε ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

“Δεχτήκαμε πλήθος αιτήσεων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου και καθώς γνωρίζουμε πλέον ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για επιμόρφωση και κατάρτιση είναι τόσο μεγάλο, δεσμευόμαστε πως θα κατευθύνουμε τις προσπάθειες μας προς τη δημιουργία και άλλων τμημάτων”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κα. Χατζηδάκη.

Yπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργούν  προγράμματα κατάρτισης  “ Μαγειρικής”¨, στο χώρο του ΜΑΙΧ,  “ Εκμάθησης Η/Υ ”, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων για ΑμεΑ,  και                  “ Κοσμήματος” στο πρώην Δημαρχείο Σούδας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις