21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ένας ακόμα Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά

Ημερομηνία:

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν χθες έναν Παλαιστίνιο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ο οποίος υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης.

Αξιωματούχοι του υπουργείου δήλωσαν ότι άλλοι τρεις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σε συγκρούσεις που σημειώθηκαν μετά από ισραηλινή επιδρομή στην πόλη, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Δυτικής Όχθης.

Ο 31χρονος Μουτζαχέντ Αχμάντ Νταούντ πέθανε χθες το βράδυ από τραύματα που είχε υποστεί από ισραηλινά πυρά χθες, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στην πόλη Qarawat Bani Hassan, σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Ο θάνατός του ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών από την αρχή του έτους σε 171, συμπεριλαμβανομένων 51 Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα τον Αύγουστο, με 15 νεκρούς μόνο τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Παλαιστίνης.

kosmodromio.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...