Έπεσε η οροφή στο γραφείο του δημάρχου Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Τελικά τα γκράφιτι και οι μουτζουρωμένοι τοίχοι στη Λότζια είναι η κορυφή του παγόβουνου και οι αρμόδιοι πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα, πριν πέσει το κτίριο να τους πλακώσει.

Δεν άντεξε στις συνεχείς βροχοπτώσεις το κακοσυντηρημένο κτίριο του Δημαρχείου Ηρακλείου και μέρος της στέγης κατέρρευσε.

Ο Βασίλης Λαμπρινός μπαίνοντας σήμερα στο γραφείο του είδε μέρος της ψευδοροφής να έχει υποχωρήσει.

"Sponsored links"

Το πρόβλημα εντοπίστηκε τελικά σε σημείο της στέγης, όπου είχαν μαζευτεί νερά και από το βάρος τους κατέρρευσε.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χάρη Μαμουλάκη, το 2012 είχαν γίνει εργασίες συντήρησης στη στέγη, τις οποίες ο ίδιος χαρακτήρισε άκυρες καθώς επί τις ουσίας δεν υπήρξε καμία βελτίωση στην κατάσταση του κτιρίου.

Μάλιστα όλη η στέγη βρίσκεται στην ίδια κακή κατάσταση, ενώ συζητείται και το ενδεχόμενο εκκένωσης του κτιρίου.

Τελικά τα γκράφιτι και οι μουτζουρωμένοι τοίχοι στη Λότζια είναι η κορυφή του παγόβουνου και οι αρμόδιοι πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα, πριν πέσει το κτίριο να τους πλακώσει.

left.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις