Έριξε μια βροχή και κατάρρευσαν ξανά ΔΕΗ και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας – Γιατί;

Κανένα σχόλιο

Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στα Χανιά και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ρίχνει μία μπόρα και καταρρέουν όλα τα δίκτυα.

Η ΔΕΗ εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζει τα ίδια ακριβώς προβλήματα το φθινόπωρο. Τα κακοσυντηρημένα παλιά δίκτυά της διαρκώς “ρίχνουν” το ρεύμα, είτε εξαιτίας της αύξησης της χρήσης το καλοκαίρι, είτε λόγω της υγρασίας ή μίας μπόρας μόλις μπαίνει το φθινόπωρο.

Μπάχαλο και σήμερα στα Χανιά με το ρεύμα μία να έρχεται και μία να πέφτει.

"Sponsored links"

Τα ίδια όμως και με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ειδικά με το δίκτυο της Vodafone που αποδεικνύεται πρωταθλητής των κακών υπηρεσιών πέρνωντας τα σκήπτρα από την Wind. Μέσα σε λίγες βδομάδες για δεύτερη φορά παρουσιάζονται σημαντικότατα προβλήματα στο δίκτυο της εταιρείας στα Χανιά. Και αυτό συμβαίνει σε μία περίοδο που ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών και για λόγους προστασίας από την πανδημία έχουν καθιερώσει την εργασία από απόσταση. Αλλά εργασία από απόσταση χωρίς ίντερνετ, απλά δε γίνεται…

Έτσι, για να αποδειχθεί για άλλη μία φορά ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι δημόσιο ή ιδιωτικό. Είναι γενικότερο και πολύ βαθύτερο.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live