Έρχονται 40.000 πλειστηριασμοί

Κανένα σχόλιο

Η πορεία της πανδημίας θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό την οικονομία τους επόμενους μήνες, αλλά έτσι κι αλλιώς, ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος.

Να σας πω ότι από την 1η Ιανουαρίου έρχονται 40.000 πλειστηριασμοί και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που έχουν οι επαγγελματίες να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους σε τράπεζες και εφορία, θα δημιουργήσει ασφυκτική πίεση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Αν θυμάστε την εξαγγελία για ένα φορέα στον οποίο θα πήγαιναν τα κόκκινα δάνεια και θα είχε τη δυνατότητα κάποιος να μείνει μέσα ως ενοικιαστής στο σπίτι του -που δεν μπορούσε να πληρώσει- για 12 χρόνια, δύσκολα θα προχωρήσει αφού τα funds είναι διστακτικά στο να μπουν σε ένα τέτοιο εγχείρημα λόγω μικρών αποδόσεων. Οπότε όλο αυτό το σκηνικό θα προκύψει μέσα στο 2022 και αν είναι εκλογική η χρονιά, κλάφ’ τα Χαράλαμπε… στις κάλπες.

"Sponsored links"

topontiki.gr

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live