Έφυγαν για Τόκυο οι Χανιώτες αθλητές Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης

Κανένα σχόλιο

Με τέσσερα μέλη της οικογένειας του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος αναχώρησε σήμερα 16 Ιουλίου η αποστολή της Εθνικής μας ομαδας για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Είναι οι σφυροβόλοι Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης και ο προπονητής Κώστας Παπαμαρκάκης.

Η ομάδα μας ταξίδεψε για την Αυστρία νωρίς σήμερα το πρωί κι από εκεί για το Τόκιο όπου θα θα φτάσει στις 07.25 το πρωί ης 17ης Ιουλίου. Συνολικά 14 αθλητές και αθλήτριες μας ξεκίνησαν σήμερα τη διαδρομή τους για το κορυφαίο γεγονός του πλανήτη. Η ομάδα μας έχει ως πρώτο προορισμό το Μισάτο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

"Sponsored links"

Η εθνική ομάδα κατά την αναχώρηση
Μιχάλης Αναστασάκης – Χρήστος Φραντζεσκάκης
Χρήστος Φραντζεσκάκης
Μιχάλης Αναστασάκης

Την προηγούμενη ημέρα η εθνική ομάδα είχε παραλάβει τον ιματισμό της σε ειδική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο Hilton

Αναστασάκης Φρσντζεσκάκης Παπαμαρκάκης Δουβαλίδης

mirrorsports.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live