Αίτημα Παντελή Καραγιαννάκη για γενναία οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του θανόντος στις εργασίες δακοκτονίας

Κανένα σχόλιο

Η παράταξη «Αποκόρωνας η γη μας» εξέσωσε ανακοίνωση με την οποία αφού εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εποχικού πυροσβέστη, που έχασε τη ζωή του εκτελώντας εργασίες δακοκτονίας στο δήμο Αποκορώνου, ζητά τη γενναία οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του θανόντος.

Στην ανακοινωση αναφέρονται τα εξής:

”Ο επικεφαλής της παράταξης Καραγιαννάκης Παντελής υπέβαλε σήμερα αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο για τη γενναία οικονομική υποστήριξη της οικογένειας του θανόντος και αναμένουμε την αυτονόητη αποδοχή του αιτήματός μας από το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, αν αυτό απαιτείται, σε ειδική συνεδρίαση.

"Sponsored links"

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων ή δηλώσεων στις οποίες προέβησαν θεσμικοί παράγοντες και φορείς εκφράζουμε με τη σειρά μας την αντίθεση μας προς τις άσκοπες και αδιανόητες δηλώσεις του κ. Κουκιανάκη για το συμβάν, το οποίο ως αυτόκλητος Επιθεωρητής Εργασίας χαρακτήρισε “μη εργατικό”, ενώ ακόμη οι συνθήκες και τα αίτια βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις του κ. Κουκιανάκη στα ΜΜΕ είναι πλέον μια καθημερινή συνήθειά του η οποία πλήττει τη σοβαρότητα, το κύρος και τον ρόλο του Δημάρχου και του Δήμου Αποκορώνου.

Πέραν αυτών και σεβόμενοι τα συμφέροντα της οικογένειας του εκλιπόντος δηλώνουμε ότι θα προβούμε στον κατάλληλο χρόνο σε αναλυτική αναφορά ως προς την τριετή σύμβαση που είχε υπογράψει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Αποκορώνου μέσω της Περιφέρειας Κρήτης, την πρόσληψη και την πραγματική απασχόληση, στοιχεία πρωτοφανή που βαρύνουν αποκλειστικά τον κ. Κουκιανάκη και τα πρόσωπα που ο ίδιος έχει επιλέξει.

Εκεί άλλωστε κρύβεται και το κίνητρο των δηλώσεων του και του βιαστικού χαρακτηρισμού του συμβάντος ως “μη εργατικού” από τον ίδιο τον κ. Κουκιανάκη.

Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες των θεσμικών οργάνων του Δήμου Αποκορώνου για την γενναία υποστήριξη της οικογένειας του εκλιπόντος, στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι στα ΜΜΕ με αδιανόητες επαναλαμβάνουμε και εκτός κάθε λογικής, δηλώσεις.”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live