Αγωνίζεται η Μάνια Μπικώφ για τη στήριξη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Σε αγώνα τρίαθλου για την ενίσχυση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Ηρακλείου , που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου στην Νότια Αφρική, θα αγωνιστεί η Χανιώτισσα Πρωταθλήτρια Μάνια Μπικώφ.

Το πρωί της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου η κα Μπικώφ βρέθηκε στη Λότζια όπου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό αλλά και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη για την πρωτοβουλία της που στοχεύει στην ενίσχυση δομών που φιλοξενούν κακοποιημένες γυναίκες σε όλη την Κρήτη. Συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου θα λάβει μέρος σε αγώνα τρίαθλου Ironman ( 4 χλμ κολύμβηση-180 χλμ ποδηλασία-42 χλμ τρέξιμο) στη Νότιο Αφρική θέλοντας να στείλει μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Ήδη έχει τρέξει για τον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών Χανίων και έχει προγραμματίσει άλλους τρείς για αντίστοιχες δομές στην Κρήτη.

Με τη στήριξη της Πρωταθλήτριας, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Ηρακλείου, ενισχύθηκε με ηλεκτρικά ήδη οικιακής χρήσης από γνωστή εταιρεία.

"Sponsored links"

Τόσο ο Δήμαρχος Ηρακλείου όσο και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών ευχαρίστησαν την Πρωταθλήτρια για την κοινωνική προσφορά της που αφενός συμβάλει στην έμπρακτη ενίσχυση του ξενώνα και αφετέρου στέλνει το μήνυμα της προσφοράς, της αλληλεγγύης αλλά και της προσπάθειας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live