Αζωγυρέ: Δέσμευση του εργολάβου για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν

Κανένα σχόλιο

Σε γραπτή δέσμευση προχώρησε ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο που πραγματοποιείται στον Αζωγυρέ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία του Φεβρουαρίου του 2019.

Ο εργολάβος δεσμεύτηκε ότι θα αποκαταστήσει όλες τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής από τα έργα που εκτελούνται.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά την κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων νομής από τους κατοίκους του Αζωγυρέ, την περασμένη Παρασκευή, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται από τον ανάδοχο το έργο της Αντιπεριφέρειας Χανίων στη περιοχή, καταγγέλοντας περιβαλλοντική καταστροφή και όχι μόνο.

"Sponsored links"

«Δεν μας νοιάζουν μόνο οι ζημιές που έχουν γίνει αλλά κοιτάμε πως θα προστατέψουμε τις περιουσίες μας»

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Αζωγυρέ, κ. Κουκουτσάκη, ο οποίος τόνισε ότι «η συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν άκρως ικανοποιητική. Ωστόσο το γεγονός ότι δεσμεύτηκε ότι θα αποκαταστήσει τις ζημιές είναι κάπως παρηγορητικό. Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε και εξακολουθούμε να ζητάμε δικαιοσύνη. Έχω έρθει σε επικοινωνία με περιβαλλοντικές οργανώσεις ώστε να ενημερωθώ για τα δικαιώματα μου και περιμένω να πάρω στα χέρια μου την περιβαλλοντική μελέτη ώστε να δω τι πραγματικά έχει γίνει. Από εκεί και μετά θα δράσουμε».

Παράλληλα ο κ. Κουκουτσάκης ανέφερε ότι «Η προσωρινή διαταγή που είχαμε ζητήσει εμείς με τα ασφαλιστικά απορρίφθηκε με τη έγγραφη δέσμευση του εργολάβου ότι θα αποκαταστήσεις τις ζημιές. Αλλά εμάς δεν μας νοιάζουν μόνο οι ζημιές που έχουν γίνει αλλά κοιτάμε πως θα προστατέψουμε τις περιουσίες μας».

flashnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live