24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

«Αιδώς Αργείοι»: Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων καταγγέλει απροκάλυπτη παρέμβαση στα εσωτερικά του Εμπορικού Συλλόγου

Ημερομηνία:

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι εκλεγμένοι με την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκος Βουρλάκης και Γιώργος Κανδηλιεράκης. Όπως αναφέρουν το Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε παρουσία δικηγόρου υπό την καθοδήγηση της ΝΔ προχωρήσαν σε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του συλλόγου.

Διαβάστε τι αναφέρεται σε σχετικό κείμενο:

Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου Χανίων  την Δευτέρα 5 Φλεβάρη με θέμα: Ανασύσταση  αξιωμάτων λόγω της πρότασης μομφής προς τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα του συλλόγου που έγινε από τη μεριά της Αγωνιστικής συνεργασίας εμπόρων.

Για άλλη μία φορά υπήρξε απροκάλυπτη παρέμβαση στην λειτουργεία του διοικητικού συμβουλίου.  Αυτή τη φορά  από την δικηγόρο  Κα Αγιασμενάκη Μαρία μετα από πρόσκληση της μειοψηφίας  χωρίς απόφαση  διοικητικού συμβουλίου ,χωρίς την παραμικρή ειδοποίηση  παρευρέθηκε και  έκανε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του συλλόγου. Η παρέμβαση  της πέρα από  την αντισυνδικαλιστικη  συμπεριφορά είχε  και αντικαταστατικες υποδείξεις που οδηγούν το σύλλογο σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η καθοδηγούμενη από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο παρέμβαση (Ν.Δ.) στη λειτουργεία του συλλόγου  όλο αυτό το διάστημα (δυόμιση χρόνια) μας έφερε στα σημερινά αποτελέσματα. Το προεδρείο( 4 από τα 9 μέλη του δ.σ.)  όλο αυτό το διάστημα   παραποιεί και  αλλοιώνει αποφάσεις της πλειοψηφίας όταν δεν εξυπηρετούν την κομματική τους γραμμη . Τελευταίο παράδειγμα η μη αποδοχή της παραίτησης του μέλους του δσ   Κου Καπακη Χρήστου  που κατατέθηκε στο τελευταίο δσ. που δεν έγινε δεκτή με ανυπόστατους και αντικαταστατικους ισχυρισμούς.

Ο δρόμος που ακολουθεί  το προεδρείο πέρα από επικίνδυνος οδηγεί στην απαξίωση και στο περιθώριο τον Εμπορικό σύλλογο  .Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία και ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Οι ψεύτικες δικαιολογίες και τα όποια τερτίπια  που συνεχίζουν να κάνουν δεν μπορούν να αναβάλλουν ξανά το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 7/2 στις 21:00 στα γραφεία του συλλόγου. (Καταστατικό άρθρο 15 παράγραφος 3).

Η αγωνιστική Συνεργασία εμπόρων καλεί τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην  διοικητική συνεδρίαση της Τετάρτης 7/2 αναδεικνύοντας στην πράξη την δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και διεκδίκησης.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου  εκλεγμένα με την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων

Βουρλακης Νικος

Κανδηλιερακης Γιωργος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ