Αιτήσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Χανίων για το 2013

Κανένα σχόλιο

Η εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπως και η μεγάλη ανταπόκριση τοπικών επιχειρήσεων, φορέων και πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Χανίων για προσφορά προϊόντων, διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά, στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Παντοπωλείου, υπό την προεδρία του Δημάρχου, Μανώλη Σκουλάκη, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013, στο Δημαρχείο Χανίων.
Στην ίδια συνεδρίαση και με δεδομένο ότι βάση του Καταστατικού του Κοινωνικού Παντοπωλείου, απαιτείται κάθε χρόνο η επανεξέταση των δικαιολογητικών όλων των δικαιούχων, αποφασίστηκε η έναρξη της υποβολής των νέων αιτήσεων για το έτος 2013, από όσους επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους από την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων (πληρ. τηλ. 28213/ 41626 – 693-694).

Η επιλογή γίνεται, ως γνωστόν, με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι στη Διοικούσα Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου συμμετέχουν, εκτός από τον Δήμαρχο Χανίων, ως πρόεδρο, η Αντιδήμαρχος αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Χρυσούλα Χατζηδάκη, εκπρόσωπος από την Ιερά Πατριαρχική Σταυροπηγιακή Μονή Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Φραγκάκης και η προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, Ελένη Κτενιαδάκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις