Ακόμα ένα παγκόσμιο βραβείο για τον Χανιώτη φωτογράφο Νικόλαο Μπασιά για τη φωτογραφία “Ο Καστανάς”!

Κανένα σχόλιο

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε  στο «NOWRUZ 2016 INTERNATIONAL SALON OF PHOTOGRAPHY» που έγινε στην Δημοκρατία του Τατζικιστάν (Tajikistan).

Aποτελεί Διεθνή Διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

Συμμετείχε στην κατηγορία «People – Άνθρωποι» όπου και βραβεύεται με το «Salon Honorable Mention» για την φωτογραφία «Kastanas – Καστανάς».

"Sponsored links"

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 404 φωτογράφοι από 48 χώρες.

Δείτε τη φωτό:

unnamed (1)

 

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΙΑΣ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live