24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Να εκμεταλλευτούν οι Χανιώτες τα νέα ψηφιακά εργαλεία για τις δηλώσεις στο Κτηματολόγιο έως 30/11»

Ημερομηνία:

Εξαιρετικά σημαντική χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης την ολοκλήρωση των εγγραφών στο Κτηματολόγιο με αφορμή την επίσκεψη του αρμόδιου υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κων. Κυρανάκη σήμερα στα Χανιά. Ο Βουλευτής Χανίων παρέστη στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός με στελέχη του γραφείου κτηματογράφησης στην οποία υπήρξε ενημέρωση για την πορεία δηλώσεων στα Χανιά, με την επισήμανση ότι ο ρυθμός είναι πολύ χαμηλός όπως και σε όλη την Κρήτη.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης πήρε μέρος στη διευρυμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων με τον Υφυπουργό και τη συμμετοχή των δημάρχων της Π.Ε. Χανίων, εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο την επιτάχυνση του έργου των δηλώσεων στο Κτηματολόγιο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης επισήμανε ότι «η κατάρτιση πλήρους Κτηματολογίου είναι απαραίτητη για ένα κράτος που θέλει να θεωρείται σύγχρονο και ταυτόχρονα ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσουν οι πολίτες τις περιουσίες τους. Ως τώρα στα Χανιά οι ρυθμοί δηλώσεων είναι πολύ χαμηλοί, αλλά με τα νέα ψηφιακά εργαλεία που έθεσε σε εφαρμογή το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Τέλος θα πρέπει όλοι να θυμούνται ότι η καταληκτική ημερομηνία είναι 30 Νοεμβρίου και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ