16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πουλήθηκαν τα μετάλλια – Χρήματα και στους σεισμοπαθείς της Κρήτης

Ημερομηνία:

H ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και η τελευταία επιθυμία τού Αλέξανδρου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, από το δημοπρασία των μεταλλίων του να ενισχυθούν ιδρύματα που αφορούν παιδιά, γίνεται πραγματικότητα.

Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη γίνεται πραγματικότητα. Η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είχε δώσει ολιγοήμερη παράταση, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στη δημοπρασία των μεταλλίων του και να κάνει πράξη την τελευταία του επιθυμία να πουληθούν τα μετάλλια και οι δάδες του και να δοθούν σε ιδρύματα που αφορούν παιδιά.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και στις δύο οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

*ΛΑΜΨΗ Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.

*ΦΛΟΓΑ ΣύλλογοςΓονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

*Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

*Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.

*ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

*Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

*Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η “Άνοιξη της Κοραή” 2024: Χανιά, βιώσιμη πόλη

Τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου «Είναι...

Ποδηλατοπορεία από τα σχολεία της Κοραή

Στην ποδηλατοπορεία με την οποία θα κλείσουν οι εκδηλώσεις...

Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά: Να επαναλειτουργήσει το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι

Ερώτημα σχετικά με το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι καταθέτει...

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...