Αλληλέγγυο στους 8 διωκόμενους για την κινητοποίηση της 6η Δεκέμβρη 2020 το Εργατικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων στηρίζει τους 8 συμπολίτες μας που είναι κατηγορούμενοί (λόγω της πανελλαδικής απαγόρευσης συγκεντρώσεων εξαιτίας του κορονοϊού) για την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί από μαζικούς φορείς στις 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς.

Η υπεράσπιση στο δικαίωμα στη πολιτική δράση, η υπεράσπιση του δικαιώματος στην διαδήλωση και την κινητοποίηση, είναι υπόθεση όλων μας.

Δηλώνουμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους 8 διωκόμενους. Η πολιτική δίκη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοέμβρη να γίνει καταδίκη της πολιτικής της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της καταστολής.

"Sponsored links"

  • Να αθωωθούν οι 8 διωκόμενοι από όλες τις κατηγορίες και να διαγραφούν όλα τα πρόστιμα.
  • Να ακυρωθούν όλα τα πρόστιμα και τα τηλεπρόστιμα που επιβλήθηκαν για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
  • ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης. Κάτω τα χέρια από την απεργία και την διαδήλωση. Αγώνας για ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live