Ανακλήθηκαν οι παραιτήσεις Καστρινάκη και Τσινιμικάκη στο Νοσοκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στην ανάκληση των παραιτήσεών τους προχώρησαν με έγγραφά τους προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων οι διευθυντές των ΤΕΠ και της Β΄Χειρουργικής του Νοσοκομείου Χανίων.

Η ανάκληση έγινε μετά την απόφαση από την 7η ΥΠΕ να προχωρήσει στην κάλυψη του χειρουργικού ΤΕΠ με αγροτικούς γιατρούς, ώστε να αποσυμφορηθούν οι χειρουργικές κλινικές.

Οπως ανέφερε στα “Χ.ν.” ο διοικητής κ. Γιώργος Μπέας «η 7η ΥΠΕ απάντησε θετικά στο αίτημα κάλυψης του χειρουργικού ΤΕΠ με τους νέους αγροτικούς γιατρούς και έτσι είχαμε την ανάκληση της παραίτησης του διευθυντή του ΤΕΠ και του διευθυντή της Β’ Χειρουργικής κλινικής».

"Sponsored links"

Αναφορικά με άλλες κλινικές του Νοσοκομείου Χανίων:

• Στο Νευρολογικό τοποθετήθηκε για ένα 12μηνο επικουρικός ειδικευμένος νευρολόγος. Η απόφαση υπογράφηκε από την νευρολόγο του Ευαγγελισμού και την υπέγραψε η αναπληρώτρια υπουργός υγείας κ. Γκάγκα, ενώ και μια ειδικευόμενη ανέλαβε θέση στο νευρολογικό τμήμα προχθές.
• Σε ό,τι αφορά στο Ογκολογικό, προς συνδρομή των δύο ογκολόγων θα τοποθετηθεί μια αγροτική γιατρός.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live