Αναστολή λειτουργίας για μια βδομάδα και 2.000 ευρώ πρόστιμα για δύο μπαρ στα Χανιά λόγω όρθιων πελατών

Κανένα σχόλιο

Ποιος θα το περίμενε ότι το να στέκεσαι όρθιος θα ποινοκοποιούνταν…

Τα μέτρα για την πανδημία μερικές φορές μοιάζουν σα να έχουν βγει από ένα δυστοπικό παράλληλο σύμπαν, όμως είναι η πραγματικότητα που ζούμε.

Χθες, η αστυνομία επέβαλλε στα Χανιά δύο βαρύτατα πρόστιμα. Αιτία; Το γεγονός ότι εντοπίστηκαν σε δύο μπαρ πελάτες να στέκουν όρθιοι.

"Sponsored links"

Η ποινή, σύμφωνα και με τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, ήταν βαριά αφου σε κάθε κατάστημα επιβλήθηκε μία βδομάδα αναστολής λειτουργίας και πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Συνολικά στην Κρήτη επιβλήθηκαν 5 ακόμα πρόστιμα, 4 στα Χανιά και 1 στο Ρέθυμνο σε σύνολο 891 ελέγχων σε υπαλλήλους μαγαζιών που δε φορούσαν μάσκα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live