Ανατροπή: Δεν θα ανοίξουν τελικά ούτε αυτή την Κυριακή τα καταστήματα

Κανένα σχόλιο

Με νέα ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι “τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, αλλά θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα τον 39ο Μαραθώνιο που έχει προγραμματιστεί στην Αθήνα για την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν την περασμένη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, όμως, εξαιτίας της κακοκαιρίας EVA που έφερε μία δυνατή μπόρρα στην Αττική, τα μαγαζιά παρέμειναν τελικά κλειστά.

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live