14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αναχωρεί το βράδυ πλοίο της ΑΝΕΚ από τα Χανιά φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα

Ημερομηνία:

Το αίτημα των αγροτών που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Σούδας για εξεύρεση λύσης το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τρίτης φαίνεται ότι εισακούστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΑΝΕΚ διαβεβαίωσε αγροτοσυνδικαλιστές με τους οποίους πραγματοποίησε συνάντηση το πρωί,  ότι  το πλοιο “Έλυρος” πρόκειται να αναχωρήσει το βράδυ μεταφέροντας αγροτικά προϊόντα στον Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιθανότερη ώρα αναχώρησης είναι στις 11 ενώ ήδη είναι έτοιμες 39 νταλίκες φορτωμένες με οπωροκηπευτικά από τη Κουντούρα, τα Φαλάσαρνα το Λαφονήσι, και την ευρύτερη περιοχή της Κισάμου.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ