Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Πότε επιστρέφουν τελικά στο ΕΣΥ, με ποιο πρωτόκολλο

Κανένα σχόλιο

Πρωτοχρονιά επιστρέφουν, τελικά, οι ανεμβολίαστοι για τον κορονοϊό υγειονομικοί στο ΕΣΥ, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας.

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε το πρωτόκολλο επιστροφής και αποφάσισε για τους διοικητικούς υπαλλήλους, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, να επιστρέψουν με δύο rapid test την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας.

Για τους γιατρούς, όπου υπάρχουν και οι μεγαλύτεροι προβληματισμοί ως προς την τυχόν επιστροφή τους, θα υπάρξει νεότερη συνεδρίαση.

"Sponsored links"

Ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης θα περιμένει τις τελικές εισηγήσεις της Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων τις επόμενες εβδομάδες.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live