25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ανοικτή επιστολή προς τον ‘κύριο’ Γιωργιάδη: “‘κύριε’ Γεωργιάδη εγώ θα σας πω περαστικά. Διότι είμαι άνθρωπος”

Ημερομηνία:

Της Νίκης Λατινάκη

Δήλωση του ‘κυρίου’ Γεωργιάδη μετά την περιπέτεια υγειας του: ‘Εκφράζει την πικρία του, όπως λέει στα social media κυριάρχησαν αντί για τα αναμενόμενα «περαστικά», «μίσος, κατάρες και ψεύδη».

‘κύριε’ Γεωργιάδη κατ’αρχάς να σας συστηθώ.

Το όνομα μου είναι Νίκη Λατινάκη και σας στέλνω αυτήν την επιστολή από την μακρινή Βρετανία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια κάποιοι ασυνείδητοι και δοσίλογοι πολιτικοί σαν και εσάς, με εδίωξαν από την πατρίδα μου.

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν ανήκω σε κανένα κομματικό χώρο. Ανήκω στην Ελλάδα.

Παλαιότερα δυστυχώς, ήμουν ενεργό μέλος της δική σας παράταξης. Λαθος. Στην παράταξη που έχετε τώρα, βολευτεί, μιας και παλαιότερα γυρίζατε από μαντρί σε μαντρί.

‘κύριε’Γεωργιάδη σας έκανε εντύπωση η αγανάκτηση του κόσμου στο πρόσωπο σας. Αναρωτηθήκατε γιατί τόσο μίσος.

Άραγε γιατί παραξενευθείκατε;

Μήπως δεν είσαστε εσείς, που διαλύσατε την Υγεία;

Εσείς δεν είσαστε που αφήσατε τον κόσμο χωρίς περίθλαψη;

Εσείς δεν μειώσατε τους προϋπολογισμούς; Ενώ εσείς τρώγατε, τρώγατε.

Εσείς δεν ‘γαυγίζατε’ στα κανάλια ότι θα κλείνατε τα νοσοκομεία και δεν θέλατε, την δόξα αυτή να σας την πάρει η τρόικα;

Εσείς δεν σπάσατε την μέση σας να προσκυνάτε τους δυνάστες της Ελλάδος;

Εσείς δεν τρέχετε και ‘γαυγίζετε’ κάθε λεπτό, στα πουλημένα Μ.Μ.Ε. για τα δεινά που επιβάλετε στο δύστυχο αυτό λαό που κυβερνάτε;

"google ad"

Αλήθεια πότε προλαβαίνετε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα της χώρας; Αλλά σιγά μην σας νοιάζει τι περνά αυτός ο δύσμοιρος λαός. Μόνο η καρέκλα και η μάσα σας ενδιαφέρει.

‘κύριε’ Γεωργιάδη θα μπορούσα να σας γράφω ατέλειωτες σειρές γιατί είσαστε μισητός στον βιοπαλαιστή Έλληνα.

Θα σας πω μόνο τούτο. Αν ήσασταν κάτοικος της Μεγάλης Βρετανίας, ΟΧΙ υπουργείο δεν θα είχατε, αλλά ούτε νεροκουβαλητής στην βουλή δεν θα σας επέτρεπαν να είστε. Να μην σας πω ότι θα ήσασταν φυλακή με τις τόσες ασυδοσίες σας.

‘κύριε’ Γεωργιάδη σας λέω με πόνο ψυχής, ότι έχετε καταντήσει την χώρα μου τσίρκο.

Στο τσίρκο αυτό κάνουν κουμάντο οι παιδεραστές και οι πορνοπαραγωγοί. Πόση θλίψη, πόση οργή νοιώθω.

Κλείνατε το κόσμο και καλά κάνατε, με μηδενικά σχεδόν κρούσματα Govid και τώρα, ανοίγετε τα καταστήματα με 3000-4000 χιλιάδες κρούσματα ημερησίως. Είσαστε η δεν είσαστε τσαρλατάνοι;

Από την άλλη κάνατε τους νόμους κουρελόχαρτα. Και για του λόγου το αληθές, θα σας ρωτήσω. Γιατί παραβιάσατε το νόμο εν μέσω πανδημίας και κάνατε βαφτίσια;Εδώ αν το έπραττε υπουργός την επόμενη ημέρα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι νόμοι είναι ίσοι από τον κακοποιό μέχρι τον υπουργό.

Από μια μεριά χαίρομαι που είμαι μακριά, αλλά από την άλλη ματώνω για την κατάντια της χώρα μου. Μια κατάντια που είσαστε όλοι εσείς οι κόπροι που κάθεστε στις υψηλές θέσεις.

‘κύριε’ Γεωργιάδη τις ημέρες της ανάρρωση σας, που σας εύχομαι να είναι ταχεία, σταματήστε να φωνασκείτε και συλλογιστείτε επιτέλους. Κάνετε την ενδοσκόπηση σας και την αυτοκριτική σας.

Σκεφτείτε το παρακάτω ρητό: «Οι υψηλές θέσεις είναι σαν τα ψηλά βουνά που σε αυτά ανεβαίνουν οι αετοί και τα ερπετά»

Άραγε σε ποια από τις δυο κατηγορίες ανήκετε;

Αναρωτηθείτε αν ανήκετε στους αετούς η στα ερπετά.

Σας εύχομαι να έχετε καλή υγεία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ