Ανταρσία στα Χανιά «για τη νίκη στα σχολεία της Νέας Χώρας»

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Ανταρσία στα Χανιά” αναφέρεται στην ανακοινωση από τον Δήμαρχο Χανίων ότι δεν θα γίνει καμία είσοδος – έξοδος πάρκινγκ αυτοκινήτων, των διπλανών ξενοδοχείων, από την πλευρά του δρόμου που περνά μπροστά από το από το 1ο Λύκειο και το 5ο Γυμνάσιο στη Νέα Χώρα και ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα γίνει πεζόδρομος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Πρόκειται για μια καθαρή νίκη του αγώνα των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων του σχολείου και της γειτονιάς. Δεν οφείλεται ούτε στην κατανόηση του δημάρχου ούτε στην μεγαλοψυχία της εταιρίας που θα χτίσει τα ξενοδοχεία. Ας θυμίσουμε ότι η αρχική τοποθέτηση του δημάρχου στο δημοτικό συμβούλιο ήταν ότι «έτσι και αλλιώς από εκεί περνούν και τώρα τα αυτοκίνητα των εκπαιδευτικών». Η επιμονή των παιδιών, των συλλόγων γονέων και των εκπαιδευτικών που βρήκε και τη συμπαράσταση της ΕΛΜΕ, έφερε αυτή τη μικρή αλλά τόσο σημαντική νίκη. Με την ίδια ζωντάνια και επιμονή πρέπει να προχωρήσουμε για να διεκδικήσουμε και τα ακόμη μεγαλύτερα ζητήματα που έχουμε μπροστά μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live