14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΑΝΤ1 μείον… ουτε δωρεάν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του μουντιάλ

Ημερομηνία:

Τέτοιο φιάσκο με λανσάρισμα καναλιού όπως αυτό με το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ δεν είχαμε ξαναδεί. Πρόκειται για το κανάλι εκείνο του ΑΝΤ1 που ήταν προγραμματισμένο για να δείχνει κάποιους αγώνες από το Μουντιάλ αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Δύο αγώνες προσπάθησε να δείξει, έναν προχθές κι έναν χθες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Κάθισα να δω την Αργεντινή και κάθε δύο λεπτά έπεφτε το σύστημα. Μετά από λίγο βαρέθηκα και το παράτησα, όπως θα το παράτησαν προφανώς και όλοι όσοι θα το πάλευαν.

Το ΑΝΤ1+ είναι αρκετούς μήνες on line, δεν είναι και τόσο καινούργιο. Δεν ξέρω πόσους συνδρομητές διαθέτει, αν κρίνω όμως από το «φτωχό» προς το παρόν περιεχόμενό του αυτοί δεν πρέπει να είναι και πολλοί. Τώρα με το Μουντιάλ θεώρησαν στον ΑΝΤ1 πως θα μπορούσαν να προωθήσουν την επένδυσή τους. Σωστά σκέφτηκαν. Ετσι πέρασαν ορισμένους αγώνες στην πλατφόρμα τους, πρόσφεραν και μια πιο φτηνή συνδρομή στον κόσμο περιμένοντας εγγραφές. Και ήρθαν τα τραγικά αποτελέσματα που σας λέω στην αρχή.

Το χειρότερο βεβαίως είναι ότι μετά και την απόφαση να μεταδίδονται δωρεάν οι αγώνες, η πρόσβαση μέσω του Ant1+ τόσο από κινητό όσο και μέσω υπολογιστή μέσω της ειδικές ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί είναι πολλές φορές απλά… αδύνατη. Διαρκώς προβλήματα σύνδεσης, διακοπές, δυσλειτουργίες.

Με αυτά και με αυτά ΕΡΤ θα λέμε και θα κλαίμε. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αν τα μισά από όσα έχει κάνει λάθος ο ΑΝΤ1 τα ειχαν κάνει τα κρατικά κανάλια, θα τους είχαν όλοι σταυρώσει.

Άραγε, ο ΑΝΤ1 πώς θα αποζημιώσει τους Έλληνες πολίτες που είναι οι μόνοι σε ολο τον κόσμο που αρχικά κλήθηκαν να πληρώνουν για να παρακολουθήσουν το μουντιάλ, και μετά όταν αποσύρθηκε η αλλοπρόσαλλη αυτή απόφαση, δε μπορούν καν να δουν τους αγώνες λόγω ανικανότητας των υπεύθυνων του ΑΝΤ1;

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...