16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Αστυνομική έρευνα για τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή στο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου και τον τραυματισμό καθηγητή

Ημερομηνία:

Η ΕΛ.ΑΣ ξεκινά έρευνα για περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μαθητή από συμμαθητές του στο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, αλλά και τον τραυματισμό εκπαιδευτικού που προσπάθησε να παρέμβει για να σταματήσει το επεισόδιο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσω βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Το περιστατικό έγινε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, μέσα στο προαύλιο του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέρος της αστυνομικής έρευνας είναι να διευκρινιστεί αν η επίθεση και ο ξυλοδαρμός του μαθητής είχε ρατσιστικά κίνητρα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το βίντεο, περισσότεροι από δέκα μαθητές επιτέθηκαν σε άλλο μαθητή χτυπώντας τον με γροθιές και κλοτσιές, ενώ συνέχισαν ακόμα και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος. Στο περιστατικό τραυματίστηκε και ο καθηγητής που παρενέβη στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο της Πέμπτης ήταν συνέχεια άλλου περιστατικού πριν από αρκετές ημέρες.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινό bazaar στα Κουνουπιδιανά από τον Σύλλογο “Ορίζοντας”

Πασχαλινό bazaar με δώρα και όμορφες χειροποίητες λαμπάδες, διοργανώνει...

Η “Άνοιξη της Κοραή” 2024: Χανιά, βιώσιμη πόλη

Τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου «Είναι...