Αν. Ξανθός: Κραυγή αγωνίας η σημερινή κινητοποίηση στην υγεία

1 Σχόλιο

«Κραυγή αγωνίας η σημερινή κινητοποίηση των γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία, για τις δύσκολες συνθήκες στο χώρο της υγείας» υποστήριξε ο αν. υπουργός υγείας ο Αν. Ξανθός. Δεν είναι αντιπαραθετικές οι κινητοποιήσεις των γιατρών και νοσηλευτών στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να ενισχύσει κατά προτεραιότητα τη δημόσια υγεία.

Αναφέρθηκε στις προσλήψεις που έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση κατά προτεραιότητα στο χώρο της υγείας, την κατάργηση του 5ευρου για την είσοδο στα νοσοκομεία, την πρόσβαση των ανασφάλιστων στην υγεία και τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες στις εφημερίες που είχαν να πληρωθούν επί τριετίας.

Ο Αν. Ξανθός εξήγησε επίσης, ότι το «ήταν πολιτικό σχέδιο το βάρος της κρίσης, να το πληρώσει το κοινωνικό κράτος. Αυτό το σχέδιο ηττήθηκε στις πρόσφατες εκλογές σε πλήρως αντίθετη πολιτική κατεύθυνση είναι το σχέδιο της νέας κυβέρνησης που τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και των πολιτών.

"Sponsored links"

Κατ. Μπρ.

left.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Barbara Swanson

    I found this amazing site to make a living online…I’m now close to making $3500 a month. http://tinyurl.CoM/os9ok4y

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live