28.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Απάντηση Δημάρχου Χανίων Μ. Σκουλάκη σε Κ.Βιρβιδάκη

Ημερομηνία:

Με αφορμή τις δηλώσεις του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Χανιά 21ος αιώνας» και πρ. Δημάρχου κ. Κ. Βιρβιδάκη, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης δήλωσε τα εξής:

«Η νέα Δημοτική Αρχή των Χανίων, σε καμία περίπτωση δεν επιδεικνύει τάση μηδενισμού ή απαξίωσης του όποιου έργου είχε συντελεστεί από τις πρώην Δημοτικές Αρχές των συνενούμενων Δήμων. Αντίθετα αναγνώρισε κατ’ επανάληψη – δημόσια και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο – τις όποιες θετικές προσπάθειες είχαν γίνει στο παρελθόν και συνεχίζει το έργο που είχαν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι στους σχεδιασμούς του παρελθόντος δεν υπήρχαν κενά ή παραλείψεις και πως όλα τα βρήκαμε «έτοιμα» όπως ο κ. Βιρβιδάκης και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν.

Όσον αφορά τις αναφορές περί απογραφής και οικονομικών του Δήμου θα ήθελα να επισημάνω ότι η μεν απογραφή των οικονομικών στοιχείων του νέου Δήμου Χανίων, εγκρίθηκε ως νόμιμη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης (με την υπ. αρ. πρωτ. 544/10-5-2011 απόφαση της), η δε οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε  αποτυπώνεται ανάγλυφα στο δημοσιευθέν ισολογισμό έναρξης του 2011, από τον οποίο προκύπτει ότι το σύνολο των υποχρεώσεων του Δήμου ανερχόταν την 1/1/2011 σε 15.674.728,07 € εκ των οποίων τα 12.636.397,35 αποτελούσαν βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις.

Σε κάθε περίπτωση εμείς ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλό του τόπου. Ο κ. Βιρβιδάκης ας συνεχίσει να είναι δέσμιος της τυπολατρίας του».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα μηνύματα των υποψήφιων προέδρων μπροστά από την κάλπη

Οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν στην εσωκκοματική κάλπη....

Κρήτη: Η βροχή εκατομμυρίων προκαλεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο…

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σχετικά με...

Με μεγάλη συμμετοχή οι εκλογές για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ και στα Χανιά

Ξεκίνησαν από νωρίς, στις 7 το πρωί, οι εσωκομματικές...