Απίστευτα σεξιστική ανάρτηση καθηγητή Γ. Πλειου για το προσφυγικό δράμα των Ουκρανών γυναικών: «Ξεκίνησε η καθιερωμένη υποδοχή προσφύγων».

Κανένα σχόλιο

Σάλο έχει προκαλέσει η σεξιστική ανάρτηση του καθηγητή πανεπιστημίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και πρωην μέλος της “Επιτροπής Σοφών” που αποτελούταν από πανεπιστημιακούς, διανοούμενους και επαγγελματίες που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς-Κεντροαριστεράς και πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά.

Ο καθηγητής αυτό που βρήκε να πει για το δράμα των γυναικών προσφύγων από την Ουκρανία ήταν όχι να εκφράσει τη συμπαράστασή του ή να μιλήσει για τους κινδύνους να πέσουν θύματα των κυκλωμάτων trafficking αλλά να αναρτήσει μια φωτογραφία από την ιστοσελίδα UkraineDate με μία όμορφη γυναίκα και το εξής μήνυμα:

«Ξεκίνησε η καθιερωμένη υποδοχή προσφύγων».

"Sponsored links"

Σημειώνουμε ότι κατόπιν των αντιδράσεων προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση στην οποίο αναφέρει ότι:

Το μόνο ίσως λάθος είναι ότι φαινόταν το πρόσωπο της κοπέλας αν και η δημοσιότητα του site είναι πολύ μεγαλύτερη από την απήχηση που έχω εγώ.

Αυτό διορθώθηκε. Η ανάρτηση όμως ισχύει 100%. Ακριβώς όπως την έγραψα και όπως την εννοώ.

Όποιος καταλαβαίνει άλλα, είναι αποτέλεσμα της δικής του ανάγνωσης. Όχι της δικής μου νοηματοδότησης

Για το (συγκαλυμμένο) trafficking περιμένω να δω τι έχουν να πουν αρκετοί, πέρα από την ενοχλητική για αυτούς φόρμα της καταγγελίας/αναφοράς του.

Δείτε τη δημοσίευση που προκάλεσε πολύ μεγάλες αντιδράσεις:

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live