Απίστευτη καταγγελία Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου: Στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, τους ανακοίνωσαν την απόλυση εν μέσω γιορτων με instagram story!

Κανένα σχόλιο

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλει για κύμα απολύσεων εν καιρώ ακρίβειας και ανασφάλειας από εργοστάσιο Ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου. Αλλά και μετέπειτα χλευασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η καταγγελία:

Δεν έχει πάτο ο κατήφορος και η ασυδοσία της εργοδοσίας με την ανοχή κυβέρνησης και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ηρακλείου.

"Sponsored links"

Ξανά πρωταγωνιστής του εργασιακού μεσαίωνα στο νομό μας βρίσκεται το εργοστάσιο Ανακύκλωσης στη ΒΙΠΕΗ, όπου εργολάβος είναι εταιρεία συμφερόντων Στειακάκη Δευκαλίωνα.

Αυτές τις ημέρες των γιορτών που κάθε οικογένεια δοκιμάζεται από το κύμα ακρίβειας και ανασφάλειας, επέλεξε η εταιρία να περάσει σε κύμα απολύσεων συναδέλφων. Δεν τους ένοιαξε ούτε αν θα γεμίσουν το τραπέζι τους τα Χριστούγεννα, ούτε αν θα πάρουν ένα παιχνίδι στα παιδιά τους, ούτε καν αν θα έχουν ένα ξύλο να ζεσταθούν καθώς για πετρέλαιο ούτε κουβέντα.

Μάλιστα όχι μόνο δεν τους ένοιαξε αλλά φαίνεται να το απολαμβάνουν καθώς ο γιος και ο γαμπρός του ιδιοκτήτη της επιχείρησης δημοσίευσαν “instagram story” που καυχιούνται τις απολύσεις και χλευάζουν τους εργαζόμενους!!!

Τέτοια θλιβερά περιστατικά δυστυχώς δεν είναι μεμονωμένα, συμβαίνουν με την ανοχή της κυβέρνησης και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ηρακλείου και είναι πασιφανές ότι το αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη και τα υπόλοιπα αντεργατικά νομοθετήματα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ έχουν δώσει αέρα στα πανιά της εργοδοσίας να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Οι εργαζόμενοι και το σωματείο τους δεν θα ανεχτούν τέτοιες συμπεριφορές.

• Να καταβληθεί άμεσα το δώρο Χριστουγέννων στο σύνολο των εργαζομένων της επιχείρησης, και να εφαρμοστεί ο νόμος της αυτόφωρης διαδικασίας.

• Να ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις καθώς από τις δημοσιεύσεις και μόνο φαίνεται ότι είναι εκδικητικές.

• Να παρθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο του εργοστασίου.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live