11.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Έβαλαν νέα άσφαλτο στη Νέα Χώρα και άφησαν τον στύλο της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου

Ημερομηνία:

Δεν είναι ψεύτικη η εικόνα. Σε τμήμα της Νέας Χώρας μπήκε νέα άσφαλτος. Όμως σχεδόν στη μέση του δρόμου παραμένει ένας στύλος της ΔΕΗ!

Τη φωτογραφία πόσταρε ο Λευτέρης Μπουζάκης στον λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο με εκατοντάδες να σχολιάζουν την εικόνα.

Όπως σχολιάσε και κάποιος, είναι αυτό που κάποιοι λένε μετά το τρακάρισμα: “Πετάχτηκε ο στύλος στη μέση. Τι να έκανα;”

Δείτε τη φωτό:

14322555_10206915873567314_4732223340843055361_n

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ