Αποκολλήθηκαν σκουριασμένα σίδερα στο Κολυμβητήριο Χανίων – Τι λέει η T.E. Χανίων του ΚΚΕ

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ αναφέρεται στην αποκόλληση σκουριασμένων σίδερων από το στέγαστρο της 50άρας πισίνας στο Κολυμβητήριο Χανίων που θα μπορούσε να είχε τραυματίσει ανθρώπους:

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες μέρες από τον τραυματισμό του 16χρονου αθλητή στο Κολυμβητήριο Χανίων και με τον πρώτο χιονιά έκαναν την εμφάνισή τους τα σκουριασμένα σίδερα του στεγάστρου της 50άρας πισίνας, από το οποίο αποκολλήθηκαν κομμάτια που έπεσαν σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης του προσωπικού. Το ότι δεν είχαμε νέα ατυχήματα οφείλεται καθαρά στο ότι το Κολυμβητήριο ήταν κλειστό λόγω καιρού! Παράλληλα, την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μικρής πισίνας για λόγους ασφάλειας των παιδιών αλλά και για λόγους εξοικονόμησης πετρελαίου!

Η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει τη διοίκηση του ΕΑΚ, που αντί να παραδεχτεί την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές του κολυμβητηρίου, ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη για τον τραυματισμό του 16χρονου στον προπονητή του, ενώ την καθυστέρηση του έργου ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου τη φόρτωσε στην απεργία των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Δόμησης!

"Sponsored links"

Η ίδια η πραγματικότητα από την άλλη επιβεβαιώνει τη δίκαιη αγανάκτηση γονιών, αθλητών και προπονητών για τις συνθήκες στις οποίες αθλούνται τα παιδιά και εργάζονται οι προπονητές στο Κολυμβητήριο.

Επιβεβαιώνει επίσης τη διαχρονική πολιτική απαξίωσης των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου και όλων των αθλητικών υποδομών με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και με σαφή στόχο τη σταδιακή παράδοσή τους στους ιδιώτες, σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ.

Μια πολιτική που το ΚΚΕ χρόνια τώρα αναδεικνύει μέσα και έξω από τη Βουλή. Παράλληλα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην πρώτη γραμμή της πάλης για τη διεκδίκηση σύγχρονων αθλητικών υποδομών, πλήρως εξοπλισμένων και στελεχωμένων με την ευθύνη του κράτους, δωρεάν για όλο τον λαό.

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους αθλητές, τους προπονητές του κολυμβητηρίου Χανίων και τις οικογένειές τους, να μην επαναπαύονται στις υποσχέσεις που δίνουν εδώ και χρόνια οι αρμόδιοι, αλλά να εντείνουν τον αγώνα τους για:

  • Τη συνολική συντήρηση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ Χανίων, ώστε να ικανοποιούνται οι συνεχώς διευρυνόμενες ανάγκες άθλησης στην περιοχή.
  • Την αύξηση της τακτικής επιχορήγησης από τον κρατικό προϋπολογισμό στο ΕΑΚ Χανίων στο ύψος των αναγκών, τις αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου και την αύξηση της τακτικής επιχορήγησης στα ερασιτεχνικά σωματεία, ώστε να υπάρχουν προγράμματα μαζικού αθλητισμού κολύμβησης για όλους.
  • Την αποκατάσταση των ζημιών στο κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι και την υλοποίηση του σχεδίου για το αθλητικό κέντρο που είναι να δημιουργηθεί.

Όσο θα ισχυροποιείται η φωνή του ΚΚΕ στο κίνημα, στις εκλογές, παντού, τόσο θα δυναμώνει και ο αγώνας ώστε κανείς εργαζόμενος, εργαζόμενη, νέος και νέα να μη στερηθεί το αναγκαίο για την υγεία και την ανάπτυξη της προσωπικότητάς του δικαίωμα στην άσκηση, τη φυσική αγωγή, τον αθλητισμό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live