Απολύμανση στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου λόγω της ασθένειας με κορωνοϊό του Μητροπολίτη

Κανένα σχόλιο

Μετά και την ασθενεια του Μητροπολίτη Δαμασκηνού από κορωνωοϊό και στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Μητρόπολη για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το πρωί της Δευτέρας 8 Μαρτίου, κατόπιν οδηγιών του Μητροπολίτη Δαμασκηνού, πραγματοποιήθηκε ενδελεχή απολύμανση των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκτός από τα Γραφεία της Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο Κεντρικό Συσσίτιο, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία, στο Πολιτιστικό κέντρο και στα αυτοκίνητα της Μητροπόλεως .

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων για την προστασία του κόσμου και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των δημοσίων υγειονομικών αρχών.

"Sponsored links"

Παράλληλα θα πρέπει να τηρούνται και όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής από τον καθένα τα οποία συμβάλλουν στον τομέα της πρόληψης της δημόσιας υγείας.

Σε σχετικό μήνυμα αναφέρεται ότι:

Η Ιερά Μητρόπολη μας από την πρώτη στιγμή έχει προχωρήσει στα Γραφεία με ένα πλάνο μέτρων  που ενισχύουν την ετοιμότητα και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από τη διάδοση του κορωνοϊού, προκειμένου αυτά να αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν και να εξυπηρετούν τους ανθρώπους του τόπου μας.

  

 

 

 

 

"Sponsored links"

 

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live